Presentatoren Tako en Hella

10 mei 2023 14:22

De Mega Wandel Marathon is een écht wandelfeest. Je wandelt langs bijzondere locaties waar van alles is te zien en beleven. Op het start-finishterrein bruist het van entertainment en activiteiten. De hele dag komen de wandelaars hierlangs. Een gezellige plek vanwaar supporters de wandelaars kunnen aanmoedigen. Samen met onze energieke, bekende dag-hosts Tako Rietveld en Hella van der Wijst. Zij zijn te zien en te horen op en rond het podium. Dat levert ongetwijfeld mooie gesprekken op. 

Kindercorrespondent Tako 

Tako is de eerste Kindercorrespondent ter wereld. Hij laat de stem van de jeugd horen in de media en op zoveel mogelijk andere plekken. Ruim tien jaar lang was Tako verslaggever voor het NOS Jeugdjournaal, waar hij reportages maakte over groot en klein nieuws, altijd met de jeugd in de hoofdrol. Tako is ook famous friend van Stichting het Gehandicapte Kind. Onze famous friends zijn BN-ers die ons werk een warm hart toedragen. Allemaal vinden ze het van levensbelang dat kinderen met een handicap niet buitengesloten worden, maar gewoon mee kunnen doen.  

"Een handicap is niet raar of eng. Een handicap hoeft zelfs geen handicap te zijn. Als jijzelf en je omgeving er maar op een goede manier mee omgaan. Door de hulp en inzet van Stichting het Gehandicapte Kind kunnen kinderen zich concentreren op allesbehalve hun handicap. Gewoon kind zijn, daar gaat 't om." 

Presentatrice, schrijfster én ambassadeur Hella 

Hella is een fervent wandelaar. Ze heeft er meerdere boeken over geschreven waaronder recent ‘Wandelen met Hella’; op 13 mei geeft ze een gesigneerd exemplaar weg. Je kent haar ook van het populaire tv-programma ‘De wandeling' en ‘Het gevoel van de Vierdaagse’ bij KRO-NCRV, waarin ze al wandelend bekende en onbekende Nederlanders interviewde. De rol van ambassadeur voor de Mega Wandel Marathon is haar op het lijf geschreven. 

In aanloop naar de marathon heeft Hella speciaal voor de deelnemers aan de Mega Wandel Marathon vijf leuke video's gemaakt, met hele nuttige wandeltips! Op de website en via het facebook event kun je alle afleveringen terugkijken. En Hella moedigt de wandelaars aan vanaf het rustpunt bij Hotel De Bilderberg.

Foto: Wim Lanser