Nieuw rustpunt bekend: Landgoed De Westerbouwing

11 april 2024 14:11

We hebben een nieuw rustpunt: Landgoed De Westerbouwing is een betoverende eerste tussenstop voor de 42km wandelaars. Gelegen in het prachtige Arnhem, biedt dit historische landgoed een oase van rust en schoonheid. Met zijn weelderige groene landschap en adembenemende uitzichten op de Rijn is De Westerbouwing niet alleen een plek om even op adem te komen, maar ook een bestemming op zichzelf.

Kom tot rust in een serene sfeer

Deelnemers worden verwelkomd door de serene sfeer van dit eeuwenoude landgoed. Hier kunnen ze genieten van koffie, thee en een heerlijke versnapering om hun energie weer op te laden voor de volgende etappe van hun wandelavontuur. De historische gebouwen en charmante tuinen geven een prachtig uitzicht in de vroege ochtend, terwijl de vriendelijke sfeer en het enthousiasme van medewerkers en vrijwilligers ervoor zorgen dat elke wandelaar zich thuis voelt.

Geschiedenis Westerbouwing

De Westerbouwing heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Toen het landgoed diende als jachthuis voor de Prinsen van Oranje. In de loop der jaren heeft het landgoed verschillende transformaties ondergaan en heeft het een belangrijke rol gespeeld tijdens verschillende historische gebeurtenissen, waaronder de Slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog. We zijn blij dat we deze bijzondere locatie als rustpunt mogen toevoegen aan ons wandelevenement. De rijke geschiedenis van De Westerbouwing, met zijn betrokkenheid bij historische gebeurtenissen en zijn prachtige omgeving, voegt een extra dimensie toe aan de ervaring van de Mega Wandel Marathon.

We kijken nu al uit naar dit prachtige uitzicht. Wil je de lus naar Landgoed De Westerbouwing zien? Kijk dan hier!