Team Milan

Wij wandelen voor de 2e keer, voor kinderen met een handicap!

Opgehaald

1.325
25% bereikt van het totaalbedrag € 5.250
  • € 1.300 Donateurs
  • € 25 Goede Start-actie

Nog te gaan:

Veel kinderen met een handicap spelen elke dag alleen. Daar kunnen we samen verandering in brengen. Met jouw donatie draag je eraan bij dat kinderen met een handicap kunnen meedoen met spelen, leren en sporten. En vriendjes kunnen maken. Help je ook mee?

Wij zullen ons ook weer voor 200% inzetten voor kinderen zoals Milan en alle andere kinderen die het nodig hebben, met een zichtbare of onzichtbare handicap. Ze tellen allemaal mee!

Doneer alsjeblieft!


Bekijk alle

We gaan er weer voor! 25 Mei 2024 zijn wij weer van de partij!

31-08-2023 | 16:48 Uur
Hallo allemaal, 25 mei 2024 is het weer zover, dan gaan wij weer 21km lopen voor stichting Het Gehandicapte kind. Deze editie lopen we niet met ons 2en zoals afgelopen keer. Deze keer gaat de vader van Milan, Ronald 42km lopen en wil de oudste neef van Milan, Mick graag met ons de 21km lopen. Deze editie dus met 4 teamleden! We hebben er weer zin in! Vorig jaar hadden we weinig tijd om geld in te zamelen, we kwamen eind februari op het idee om samen als vriendinnen te gaan lopen, Wilma en ik. Nu zijn vanaf vandaag al opgestart en hebben we onze Facebookpagina weer online gezet met onze donatiepagina. Ook twitter heb ik weer ingeschakeld al loopt dat lang niet zo hard als Facebook. Instagram natuurlijk weer. Mick heeft geen facebook en zal dus op andere manieren proberen geld op te halen zoals zijn eigen Instagrampagina maar natuurlijk ook op andere manieren. Scholen, bedrijven en heb zelfs de idee om de huis aan huis krantjes te benaderen. Maar natuurlijk hebben we ook hoop op onze familie en vrienden die ons weer gaan steunen.  Alles wat we kunnen, gaan we proberen! Nu helemaal omdat we meer tijd hebben.  Bekijk onze Facebook pagina, via deze link https://www.facebook.com/profile.php?id=61552736692803 We hopen dat iedereen ons weer wil steunen bij onze 2e editie voor de Mega Wabdel Marathon. We zetten al onze energie er weer in en we hopen jullie als donateurs ook weer! Liefs Linda en de rest van Team Milan