Rustpunt 21 en 42 km: Hotel De Bilderberg

09 mei 2023 14:23

Wandel je de 21 of 42 km van de Mega Wandel Marathon? Dan kun je lekker uitrusten bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, verscholen in het prachtige bos op de Veluwe. Zodra je de groene oprit van het statige hotel op wandelt, weet je het al: dit wordt genieten in een oase van rust.

Je kunt hier gebruik maken van het (invaliden-) toilet. Daarna wordt je er hartelijk ontvangen met koffie of thee. Het hotel biedt alle wandelaars gratis een smakelijke krentenbol aan. Tegen betaling is frisdrank en een kopje soep verkrijgbaar. Neem daarmee lekker plaats op het buitenterras voor je weer richting Papendal wandelt. 

 

Met korting overnachten bij De Bilderberg

Wil je zaterdag op tijd en uitgerust aan de start verschijnen? Hotel De Bilderberg biedt een speciaal tarief aan op een overnachting aan deelnemers van de Mega Wandel Marathon, op 12 of 13 mei 2023.

De hotelkamers zijn op basis van beschikbaarheid en boek je onder vermelding van MWM door een mail te sturen naar Frontoffice@bilderberg-hoteldebilderberg.nl of telefonisch op 026-3396333. Bij check-in kan gevraagd worden naar je deelnamebewijs.

Dit zijn de tarieven voor onze deelnemers, o.b.v. twee personen, incl. ontbijt en excl. toeristenbelasting, per nacht:

  • Standaard kamer  € 119,- (normaal vanaf 163,-)
  • Superior kamer     € 149,- (normaal vanaf 185,-)

 

Lees meer over overnachten in Arnhem