Rustpunt Bio Vakantieoord

03 mei 2024 15:27

Of je nu met de 4, 10, 21 of 42 km van de Mega Wandel Marathon meewandelt, alle deelnemers komen vroeg of laat bij het rustpunt van Bio Vakantieoord. Een prachtig vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind waar je even op adem kunt komen. Geniet van het Toverbaltheater. Pak er een kop koffie of thee, een stuk fruit of een koek. Er is gezelligheid op het plein bij het zwembad en er is liggende verzorging van kinderen mogelijk. Dan kun je er weer tegen voor de laatste kilometers.

Volledig aangepast vakantiepark

Op het volledig aangepast vakantiepark kunnen gezinnen met hun gehandicapt kind en hun broertjes en zusjes tegen een betaalbare prijs onbeperkt genieten van een heerlijke vakantie samen. Bij het Bio Vakantieoord zijn alle noodzakelijke hulpmiddelen standaard aanwezig en beschikt het vakantiepark over een unieke combinatie van aangepaste faciliteiten. Naast de 21 ruime vakantiebungalows, zijn er ook 6 luxe rolstoeltoegankelijke glamping tenten, is er een extra verwarmd zwembad, een bioscoop en tal van aangepaste spel- en speelattracties; zoals een minigolfbaan, rolstoel trampoline met daarbij een klimwand, een boomhut en een onderwaterwereld in de oude muziekkelder.

Ontdek het Belevingspad

Laat in het BioBos je zintuigen prikkelen op het bijzondere belevingspad! De verbondenheid met de natuur (zintuiglijk) ervaren door zien, horen, voelen, evenwicht en beweging. De paden in het bos zijn breed en verhard, zodat je er gemakkelijk met de rolstoel overheen kunt.

Bij Bio kan ieder gezin op eigen wijze genieten van een droomvakantie. Dit is hét park in Nederland waar álle kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten. Waar ze veilig samen kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap.

De ervaring van Maud

Bij Bio kan ieder gezin op eigen wijze genieten van een droomvakantie. Dit is hét park in Nederland waar álle kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten. Waar ze veilig samen kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap. Dit ervaart ook de 20-jarige Maud. Sinds 2015 is Maud een van de terugkerende gasten van Bio. Hoe zij het vakantiepark ervaart? Je leest hier haar verhaal >>

Overnachten met korting

Deelnemers aan de Mega Wandel Marathon kunnen met korting op het vakantiepark verblijven om uitgerust aan de start te komen op 25 mei. Let op: op basis van beschikbaarheid. Kijk hier voor de mogelijkheden.