Optredens van jong toptalent maken wandelfeest compleet

03 mei 2023 09:52

De Mega Wandel Marathon wordt een écht wandelfeest! De hele dag door is er muziek en vertier. Op het start/finish terrein kun je genieten van de optredens van jong toptalent van AMZAF.

Country zangeres Yara Beeks

De nog jonge country zangeres Yara Beeks en singer-songwriter schrijft over het dagelijks leven dat voor ons allemaal herkenbaar is. Ze begeleidt zichzelf op gitaar. Naast eigen werk brengt ze covers van o.a. Dolly Parton, Danny Vera en Johnny Cash ten gehore. Ze treedt al regelmatig op met grote namen, ook in het buitenland.

Jeugdjazzorkest de Pubi’s

Dit jeugdjazzorkest bestaat uit talentvolle muzikanten van middelbare scholen uit Arnhem en omgeving: saxofonisten, trompettisten, klarinettisten, trombonisten, piano, bas, gitaar, percussie, drums en zang, onder leiding van Marijke Gustorff. Het repertoire loopt uiteen van swing, blues, funk en lekkere jazzmuziek. De PuBi’s staan garant voor een energiek en swingend optreden waarbij alle remmen losgaan. Tijdens het ‘Prinses Christina Jazz concours’ sleepten ze hun eerste prijs in de wacht.

Programma 13 mei

  • Yara Beeks treedt op van 13.15 tot 13.45 uur.
  • Het Jeugjazzdorkest treedt op van 10.15 tot 10.50 en van 12.15 tot 12.50 uur.

Meer over AMZAF

AMZAF wil inspireren en talent verder helpen. Zaterdag 1 juli vindt het 10e AMZAF Young TopTalent Festival plaats op het Bio Vakantieoord te Arnhem. Jonge toptalenten laten er verschillende podiumkunsten zien: dansers, rockers, popmuzikanten, singer-songwriters, woordkunstenaars, theatermakers en klassieke orkesten. Een uniek festival in Nederland. Alle stages zijn ook toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Bezoek hun website voor meer info, line up en kaarten.

AMZAF is een initiatief van de Kiwanis Club Arnhem. Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs: een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen en dat uitgeven aan goede doelen.