Rustpunt Bio Vakantieoord

01 mei 2023 17:30

Wandel je de 4, 10, 21 of 42 km van de Mega Wandel Marathon, dan kun je op adem komen op het Bio Vakantieoord, een prachtig vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind. Pak er een kop koffie of thee, een stuk fruit of een koek. Dan kun je er weer tegen voor de volgende kilometers. Er is muziek, gezelligheid op het plein bij het zwembad en er is liggende verzorging van kinderen mogelijk.  

Ontdek het Belevingspad  

Laat in het BioBos je zintuigen prikkelen op het bijzondere belevingspad! De verbondenheid met de natuur (zintuiglijk) ervaren door zien, horen, voelen, evenwicht en beweging. De paden in het bos zijn breed en verhard, zodat je er gemakkelijk met de rolstoel overheen kunt.    

Volledig aangepast vakantiepark  

Op het volledig aangepast vakantiepark kunnen gezinnen met hun gehandicapt kind en hun broertjes en zusjes tegen een betaalbare prijs onbeperkt genieten van een heerlijke vakantie samen. Bij het Bio Vakantieoord zijn alle noodzakelijke hulpmiddelen standaard aanwezig en beschikt het vakantiepark over een unieke combinatie van aangepaste faciliteiten. Naast de 21 ruime vakantiebungalows, zijn er ook 6 luxe rolstoeltoegankelijke glamping tenten, is er een extra verwarmd zwembad, een bioscoop en tal van aangepaste spel- en speelattracties.  

Bij Bio kan ieder gezin op eigen wijze genieten van een droomvakantie. Dit is hét park in Nederland waar álle kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten. Waar ze veilig samen kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap.  

 

Overnachten in Arnhem

Deelnemers aan de Mega Wandel Marathon kunnen met korting op het vakantiepark verblijven om uitgerust aan de start te komen op 13 mei. Let op: op basis van beschikbaarheid. Kijk hier voor de mogelijkheden.