Team Milan

Wij wandelen voor de 2e keer, voor kinderen met een handicap!

Opgehaald

3.140
62% bereikt van het totaalbedrag € 5.000

Nog te gaan:

Veel kinderen met een handicap spelen elke dag alleen. Daar kunnen we samen verandering in brengen. Met jouw donatie draag je eraan bij dat kinderen met een handicap kunnen meedoen met spelen, leren en sporten. En vriendjes kunnen maken. Help je ook mee?

Wij zullen ons ook weer voor 200% inzetten voor kinderen zoals Milan en alle andere kinderen die het nodig hebben, met een zichtbare of onzichtbare handicap. Ze tellen allemaal mee!

Doneer alsjeblieft!


Bekijk alle

Geld binnenhalen op verschillende manieren.

15-03-2024 | 01:21 Uur
Dit jaar proberen we het weer goed aan te pakken. Flyers zijn gemaakt, aankomende week komt het via de post binnen Uitnodiging geaccepteert van Stichting het Gehandicapte kind om ons verhaal te vertellen, dit wordt binnenkort gepubliceerd Uitnodiging geacepteert van Stichting het Gehandicapte kind om te vertellen via een online vergadering via Teams, hoe wij sponsoren proberen te werven, ons verhaal vertellen voor nodigden op 2April as Advertentie maken in ons reclameblad wat huis aan huis wordt verspreid Nog een plan om iets uit te werken wat veel lezers opbrengt op socialmedia, hier nog mee bezig op te zetten. evt nog iets, kijk of het kan en mogelijk is. Socialmedia Onze Facebookpagina 'Team Milan wandelt voor stichting het Gehandicapte kind' Een Instagrampagina gemaakt 'TeamMilan24' Via mijn eigen Twitter/X Account probeer ik ook onze teampagina bekend te maken. De Flyers willen we gebruiken om op locaties op te hangen. Dit wordt natuurlijk eerst netjes gevraagd voordat we iets ophangen. Voor ons, Linda Ronald en Milan  Op school Op het logeerhuis Bij de korfbal Schoonheidssalon waar Linda altijd komt Evt bij bedrijven waar we mee verbonden zijn met ons eigen bedrijf, ons binnenvaartschip En via mailverkeerd vanuit ons eigen bedrijf. Voor Wilma Op haar werk In de kerk Haar vrijwilligersbaan En wie weet nog meer Voor Mick Op school Bij de Corsogroep Bij zijn Keet Bij zijn bijbaantje Natuurlijk kunnen wij niet zonder onze familie en vrienden die ons ook kunnen steunen. Dit zou via Whatsapp kunnen, via ons eigen Facebook en Instagramaccount of gewoon op een verjaardag of avondje bij vrienden of familie.  Een aantal familieleden hebben al gedoneert, maar onze families zijn groot, er kan meer bij! We gaan maar wat brutaler worden, alles voor de kinderen zoals Milan, de slogan is immers ' Geen kind zonder vriendjes' en daar doen we alles voor om geld binnen te halen.  Onze Flyer