Nog 99 dagen!

04 februari 2022 14:31

Nog 99 dagen en dan is het zover: de eerste editie van de Mega Wandel Marathon! Het wordt een wandelfeest om nooit te vergeten. Wij hebben er heel veel zin in. Jij ook? Nog 99 dagen om te trainen, je voor te bereiden op jouw uitdaging en 99 dagen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen met een handicap.

Hierbij wat tips voor een vliegende start van jouw actie:

 1. Nodig je vrienden en familie uit om mee te wandelen met jouw team
  Want hoe meer mensen meedoen, hoe mooier het wandelfeest. Goed om te weten: binnen jouw team, kan iedereen een eigen wandelafstand kiezen. Je kan ook in estafette lopen. Alle afstanden zijn toegankelijk met een rolstoel. Zo kan iedereen meedoen.

 2. Personaliseer je team- en actiepagina  
  Voeg een paar leuke foto's toe en een persoonlijke motivatie. Vertel mensen waarom jij dit gaat doen, waarom jij dit belangrijk vindt. Het gros van je supporters zal doneren omdat ze je aardig vinden en benieuwd zijn naar jouw besluit om deze actie te starten.

 3. Vraag iedereen die je kent om je te sponsoren
  Door de link van jouw actiepagina of teampagina te kopieren en te delen via de mail, social media of WhatsApp, kan je op een makkelijke manier iedereen die je kent, vragen om jullie te sponsoren. Vergeet daarbij je vrienden, familie, collega's, klasgenoten, sportteam, hobbyclub en buren niet. Meer sponsortips vind je op de site
  Tips

 4. Veel plezier met trainen!
  Je hebt voor een mooie wandeluitdaging gekozen, dus het is slim om op tijd te starten met trainen. Maak een schema en bouw het rustig op. Foto's die je maakt en jouw ervaringen onderweg kan je weer gebruiken op jouw actiepagina om je supporters te betrekken bij jouw doel.

Vragen?

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit?
Stuur een mail naar info@megawandelmarathon.nl. We helpen je graag verder! 

Succes met jouw actie!