Ik wandel voor de kinderen van Zomerkind!

Natalie De Roode

( 10 km (kwart marathon) | Lid van team: Team Zomerkind  )

Opgehaald

1.010
80% bereikt van mijn streefbedrag € 1.250

Als moeder van Dylana weet ik hoe belangrijk de juiste steun is.

Stichting Zomerkind is een geweldige organisatie waar kinderen met een meervoudige beperking dagbesteding krijgen. Onze dochter Dylana ging hier 4 en half jaar lang met heel veel plezier naar toe. Ze heeft er veel mooie dingen geleerd en laten zien op haar manier. Helaas is Dylana plotseling overleden en nu hebben we alleen de mooie en waardevolle herinneringen.
Dylana hield erg van buiten zijn en wandelen. Zo'n dag als de mega wandelmarathon had ze geweldig gevonden. Nu loop ik weer mee voor haar vriendjes en vriendinnetjes van Zomerkind.

De mega wandelmarathon op zaterdag 13 mei 2023 was een geweldige, mooie dag waar we als team Zomerkind voor het eerst mee hebben gewandeld. Trots om als team Zomerkind en vooral trots op de 5 Zomerkind-kindjes die mee hebben gerold en dankbaar voor als onze sponsoren ❤️ Ook in 2024 hopen we weer een mooi Zomerkind team te hebben en weer zo'n geweldige mooie dag van te maken met elkaar. Natuurlijk hopen we ook weer een mooi bedrag op te halen voor stichting Zomerkind en nsgk! 

Ik vraag uw hulp om stichting Zomerkind te ondersteunen middels een mooie donatie. Met dit geld kunnen er nieuwe materialen aangeschaft worden of leuke activiteiten ondernomen worden.

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer