Ik wandel voor de kinderen van Stichting Zomerkind

Krista Klompe

( 10 km (kwart marathon) | Lid van team: Team Zomerkind  )

Opgehaald

270
108% bereikt van mijn streefbedrag € 250

Nog te gaan:

Stichting Zomerkind is een geweldige organisatie waar kinderen en jongeren met een ernstige meervoudige beperking dagbesteding krijgen aangeboden. Mijn dochter Lisanne komt al tien jaar met heel veel plezier op het KDC van Stichting Zomerkind. Een fantastische plek waar zij kan zijn wie ze is met al haar talenten en beperkingen. Lisanne krijgt de begeleiding, aandacht, stimulering en verzorging die zij nodig heeft. Op Zomerkind bestaat het team gevoel, waarbij iedereen, op welke manier dan ook betrokken bij de kinderen, het uiterste geeft en doet om het voor de kinderen zo optimaal mogelijk te maken. Hierdoor ontstaat een hele prettige, fijne en veilige omgeving, waardoor kinderen ook daadwerkelijk kleine stukjes ontwikkeling kunnen laten zien. 

Zomerkind heeft voor mijn dochter absoluut een verschil gemaakt. Of zoals zij zelf met haar oogbesturingscomputer zou kunnen zeggen "ik.. school.. leuk". 

Ik vraag uw hulp om Stichting Zomerkind te ondersteunen middels een mooie donatie. Met dit geld kunnen weer nieuwe materialen aangeschaft worden of leuke activiteiten ondernomen worden. 

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer